Welkom bij Plaatsbelang
Het centrum van jouw regio!

Android Systems

Stoelmatter 54
2292JL Wateringen
Telefoon: 0174-708552
Fax: 0174-708553
naar onze website


BTW: 8181.50.245.B01
KVK: 27298106
Bedrijf

Welkom bij Android Systems

Na de komst van de tablet PC en Smarttelefoons en nu de komst van Google Android TV realiteit is geworden komt het beroemde Google Android OS nu ook uw woonkamer binnen door het in bezit nemen van uw TV. U hebt nu alle functies van Android binnen handbereik. U kunt, natuurlijk, ook een draadloos toetsenbord en draadloze muis (Air Mouse) aansluiten voor een betere navigatie. Gebruik maken van een dergelijk systeem, is niet echt moeilijk u sluit simpelweg een Android TV Box (of Dongle) aan, welke u direct in de HDMI aansluiting stopt. U zult zien, dat de beeldkwaliteit geweldig is omdat het OS in HD kwaliteit op uw TV wordt weergegeven.

De grootte van een TV Box heeft totaal geen invloed op het vermogen, Dual Core of Quad Core CPU, u kunt een keuze maken uit onze vele modellen. De TV Box maakt verbinding met het Internet via een RJ45-netwerkkabel of via de geïntegreerde WiFi-module. Net als op een tablet PC, kunt u dus toepassingen installeren van de Google Play Store en deze runnen op uw TV. Een spelconsole is niet nodig, duizenden spellen zijn beschikbaar op de Google Play Store, u kunt deze TV Box in een echt spelconsole transformeren. Zijn grootte zal het u mogelijk maken om ruimte te besparen. U kunt ook full HD 1080p video's lezen of bekijken d.m.v, video-streaming op uw favoriete websites.

De TV Box is een krachtig instrument dat uw TV een tweede jeugd geeft. Deze Box fungeert als een personal computer, grafische kaart, RAM, processor, USB-poort, geheugenkaart... alles is inbegrepen. Het is een echte computer gehuisvest in een TV Box of een Dongle van ongeveer de grootte van een USB Stick.

Sommige afstandsbedieningen voor de TV Box fungeren als de Wii-controllers, die u gewoon richt naar de gewenste plaats d.m.v. het verplaatsen van de cursor, een echt kinderspel. We kunnen dus rustig stellen dat de aangesloten TV Box de toekomst van de televisie is. U kunt deze stap nemen en uw televisie Smart maken en kiezen voor één van onze TV boxen. De installatie is eenvoudig en snel en in minder dan 5 minuten kunt u het besturingssysteem gebruiken.

Als u vragen over deze producten voor uw TV hebt, neem dan contact met ons op voor advies.Keywords: Multimedia Systemen

Shopeen greep uit
Loading ...
Activiteiten
Loading ...
Nieuwsberichten
Loading ...