Welkom bij Plaatsbelang
Het centrum van jouw regio!

Van der Vecht Huisstyle

Kerkstraat 1
9679KG Scheemda
Telefoon: 0597-671821
naar onze website


BTW:
KVK: 02098894
Openingstijden
Maandag:  13:00-17:00
Dinsdag:  09:00-17:00
Woensdag:  09:00-17:00
Donderdag:  09:00-17:00
Vrijdag:  09:00-17:00
Zaterdag:  10:00-16:00
Zondag:  Gesloten
Bedrijf

Welkom bij Van der Vecht Huisstyle.

Van der Vecht Huisstyle geeft uw huis nét dat beetje extra. Of u nu geïnteresseerd bent in onze kunststof kozijnen, zonwering of een dakkapel, bij ons bent u aan het juiste adres. Met ons vakmanschap en hoogwaardige producten krijgt uw huis de stijl en het comfort waar u zich pas ècht prettig bij voelt.

U bent altijd welkom in onze showroom! U kunt zich rustig oriënteren op de mogelijkheden voor uw huis. Met de diverse producten uit ons assortiment krijgt u goed idee van de keuzes die u heeft. Elk huis is natuurlijk anders, daarom kunnen wij u in onze showroom ook goed adviseren over welke keuze het beste past bij uw situatie.

In onze showroom vindt u veel producten die wij kunnen leveren. Van dakkapel tot rolluik en van kunststof kozijnen tot dakgoten, u vindt alles terug bij ons in de showroom. De meest uitlopende producten staan in onze showroom op u te wachten. Hierboven staan verschillende foto's die u alvast een indruk kunnen geven van een eventueel bezoek.

Aanbouw en verbouwingen
Aanbouw:

Het realiseren van een aanbouw aan de woning is een goede oplossing om de leefruimte in huis aanzienlijk te vergroten.

Een aanbouw kan met platdak of puntdak.Dit ligt eraan op wat voor manier uw huis gebouwd is en waar u uw uitbouw wilt hebben .

Natuurlijk zal ook bij het hebben van een aanbouw de prijs van uw huis aanzienlijk stijgen, u kunt het eigenlijk zien als een zeer goede inversteering

Verbouwingen:

OOk voor al u verbouwingen, nieuwbouw , badkamers kunt u bij vandervechthuisstyle terecht.

Tot 1 maart 2014 6 5% op de BTW
Keywords: Aanbouw verbouwen scheemda vecht

Shopeen greep uit
Loading ...
Activiteiten
Loading ...
Nieuwsberichten
Loading ...
  Facebook