Welkom bij Plaatsbelang
Het centrum van jouw regio!

Zijlstra-ICT

De St√Ľken 8
9281PH Harkema
Telefoon: 06 52665334
naar onze website


BTW:
KVK: 01159067
Bedrijf

Welkom op Zijlstra-ICT

"Zijlstra-ICT staat garant voor service en kwaliteit"

Zijlstra-ICT is een jong bedrijf met reeds 4 jaar ervaring op het gebied van ICT. Zijlstra-ICT en is gevestigd in het dorp Harkema. Het bedrijf kan veel voor u betekenen (computers, notebooks, tablets, advies op maat etc.)

Service staat hoog in het vaandel bij Zijlstra-ICT. Hierdoor probeer ik u zo goed mogelijk van dienst te zijn en ben ik pas tevreden als mijn klant dat ook is. Er wordt gewerkt op basis van offertes waardoor klanten niet voor verrassingen komen te staan. Nadat de klant de offerte heeft ondertekend zal deze in behandeling worden genomen. Mocht uw reparatie en/of bestelling gereed zijn dan ontvangt u daar een bericht van.

Zijlstra-ICT houdt zich bezig met de inkoop/verkoop/reparatie & onderhoud van computers en accessoires en alles wat daar verder bij komt kijken. Naast deze activiteiten voert Zijlstra-ICT ook nog webdesign en grafimedia activiteiten uit.

Het bedrijf richt zich voornamelijk op de particuliere sector en een klein deel van het MKB.Keywords: Computeronderhoud en computerreparaties Webdesign

Shopeen greep uit
Loading ...
Activiteiten
Loading ...
Nieuwsberichten
Loading ...